Miško trgovina biciklima

Uvjeti kupnje

OPĆI UVJETI POSLOVANJA I KORIŠTENJA WEB TRGOVINE

Pristup stranici trgovine i svim podacima na njoj podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama.

Pristupom na internet stranice trgovine obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila te se smatra kako ste pristali na iste.

Opći uvjeti za ispis dostupni su i u elektroničkom obliku na Vaš zahtjev. Ispis Općih uvjeta je naravno moguć i direktno sa ove web stranice.


OSNOVNE INFORMACIJE O TRGOVCU - TRGOVAČKOM OBRTU

Naziv: "Trgovina" društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge, skraćeno trgovina

Sjedište: 

OIB: 

MBS: 

MB: 

IBAN:

KONTAKT: info@misko-trgovina.hr


KUPAC

Kupac je svaka fizička i pravna osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje na web stranicama trgovine  s prebivalištem odnosno sjedištem na području Republike Hrvatske.


CIJENE

Sve cijene na trgovini su izražene u kunama (HRK) s uključenim PDV-om, te vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.


NARUDŽBA

Proizvode - robu je moguće naručivati 24 sata dnevno, svaki dan u tjednu (7 dana). Odgovornost za točnost i potpunosti unesenih podataka prilikom narudžbe snosi kupac.

Nastojimo da su svi artikli odmah dostupni za isporuku, ukoliko određeni artikl nije dostupan, kontaktirati ćemo kupca te ponuditi mogućnost narudžbe drugog, sličnog artikla ili odustajanje od kupnje.

Postupak narudžbe se nalazi na poveznici „Kako naručiti


NAČIN PODNOŠENJA PRIGOVORA

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: trgovina ili na e-mail: info@misko-trgovina.hr Molimo Vas da u prigovoru navedete svoje podatke: ime i prezime, adresa za dostavu odgovora. Odgovor na pisani prigovor poslati ćemo vam u zakonskom roku od 15 dana.


INFORMACIJE, DOSTUPNOST I ZAŠTITA SADRŽAJA

Trgovina nastoji sve podatke na stranicama, informacije te slike o artiklima držati maksimalno ažuriranim i točnim, no ne može jamčiti potpunu točnost istih.

Trgovina nastoji dostupnost online trgovine maksimizirati i jamči dostupnost najmanje 99,00 % vremena, ali ne preuzima odgovornost za privremenu nedostupnost online trgovine koju su uzrokovali tehnički problemi izvan našeg sustava. Ukoliko primijetite poteškoće u radu internetskih stranica kontaktirajte nas na: info@misko-trgovina.hr

Vlasnik internetskih stranica i svih njihovih dijelova kao i online trgovine te pripadajuće domene je trgovina Svako kopiranje, distribucija, prijenos te mijenjanje istih je strogo zabranjeno.


IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Trgovina zadržava pravo izmjene sadržaja ili funkcioniranja ovih web stranica u bilo koje vrijeme i to bez prethodne najave te se odriče odgovornosti za bilo kakve netočnosti, nedostatke ili propuste u sadržaju objavljenom na ovim web stranicama, a koji mogu proizlaziti iz pogrešaka pri unosu podataka.

Trgovina ni u kojem slučaju ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitke ili troškove koji mogu nastati kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe podataka dostupnih na ovim web stranicama.

Trgovina se ne smatra i niti se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu povredu ili ozljedu nastalu korištenjem proizvoda kupljenih putem ovih web stranica.


NAČINI PLAĆANJA

Trgovina prihvaća slijedeće načine plaćanja:

• gotovinom prilikom isporuke paketa (pouzećem)

• kreditnim i debitnim karticama - plaćanje online

• uplatom na račun (banka, pošta, fina)

• uplatom preko Internet bankarstva


MARKETING

U svrhu marketinga trgovina prikuplja e-mail adrese kupaca isključivo uz njihovu privolu. Na prikupljene adrese trgovac će u vremenskim intervalima poslati svoje promotivne materijale. Kupac ima mogućnost brisanja svoje e-mail adrese sa liste u bilo kojem trenutku. Prikupljene e-mail adrese će se koristiti isključivo u svrhu obavještavanja kupaca o novim proizvodima i akcijama, kao i rasprodajama